Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi dovode Billupsa i Crawforda

Los Angeles Clippersi nastavljaju s pojaèavanjem momèadi za sljedeæu NBA sezonu. Nakon dovoðenja Lamara Odoma Clippersi su sve dogovorili i sa slobodnim igraèima Chaunceyem Billupsom i Jamalom Crawfordom.

Nezaštiæeni slobodni igraèi Billups i Crawford privlaèili su interes brojnih ekipa. Billups æe dobiti od Clippersa jednogodišnji ugovor vrijedan oko 4 milijuna dolara, dok æe Crawford potpisati èetverogodišnju vjernost za koju æe dobiti oko 25 milijuna dolara (ukoliko ispuni sve uvjete da dobije sve bonuse iz ugovora). Yahoo!Sports javlja kako je dogovor s Billupsom kompletiran, dok se s Crawfordom još ugovaraju detalji, ali ne bi trebalo biti problema te bi njih dvojica trebali sljedeæe sezone igrati za Clipperse.

Billupsa su prije poèetka prošle sezone otpustili New York Knicksi te su ga Clippersi odmah potpisali. U novoj ekipi odigrao je 20 utakmica tijekom kojih je prosjeèno postizao 15 poena i 4 asistencije po susretu. Kasnije je došlo do ozljede te je operirao Ahilovu tetivu. Zvijezda Clippersa, Chris Paul, izjavio je kako bi Clippersi osvojili naslov NBA prvaka da se Billups nije ozlijedio, što pokazuje koliko je znaèio momèadi.

Crawford je pak prošlu sezonu proveo u Portland Trail Blazersima gdje je postigao 14 poena i 3,2 asistencije po utakmici. U zadnje tri sezone imao je ulogu igraèa s klupe koji je zadužen za postizanje koševa dok se igraèi prve petorke odmaraju, a takvu æe ulogu vjerojatno imati i sljedeæe sezone u Clippersima.

Podsjetimo, prije tjedan dana Clippersi su u razmjeni s Dallas Mavericksima i Houston Rocketsima doveli Lamara Odoma, a ostali su bez Moa Williamsa koji æe igrati za Utah. Dovoðenjem Crawforda i produženjem suradnje s Billupsom popunili su rupu nastalu odlaskom Williamsa i ojaèani oèekuju sljedeæu sezonu u kojoj æe imati visoke ambicije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE