Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi dovode Gallinariju u tradeu s još dvije ekipe

Sve je izglednije kako će nekadašnji igrač New York Knicksa i Denver Nuggetsa Danilo Gallinari sljedeću sezonu nositi dres Los Angeles Clippersa.

Nakon što je često spominjan u trade razgovorima kroz moguće odlaske u Boston te spomenute Clipperse, talijanskom krilnom igraču istekao je ugovor s franšizom iz Colorada što ga je učinilo slobodnim igračem.

Clippersi međutim nemaju slobodnog prostora za plaće kako bi potpisali Roostera na nekakav bogatiji ugovor, tako da se očekuje sign-and-trade potez koji bi uključio čak tri ekipe: očigledno Clipperse i Nuggetse, te Atlanta Hawkse.

U Atlantu će iz Grada anđela stići basketaš Jamal Crawford te mladi Diamond Stone i budući izbor prve runde, Nuggetsi će dobiti nekakvu kompenzaciju u obliku izbora na draftu (a iz Hawksa im je već došao Paul Millsap), dok će Doc Rivers na svojem rosteru napokon dobiti kvalitetno nisko krilo.

Očekuje se kako će Gallo dobiti ugovor od 65 milijuna na tri godine, a dosad je u karijeri prosječno bilježio 15 poena po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE