Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi i Netsi slavili bez prvih razigravača

Darren Collison je dobro zamijenio ozlijeđenog Chrisa Paula i predvodio Los Angeles Clipperse do domaće pobjede protiv Orlanda (101:81) u jednoj od tri utakmice odigrane u NBA ligi u ponedjeljak navečer.

Paul će zbog ozljede desnog ramena biti izvan košarkaških parketa oko šest tjedana, ali u ponedjeljak se njegov izostanak nije osjetio zahvaljujući Collisonu koji je zaključio dvoboj s 21 košem i sedam asistencija. Blake Griffin je dodao 16 poena, osam skokova i šest asistencija, a DeAndre Jordan 14 koševa i 17 uhvaćenih lopti. Za Magic, kojem je ovo bio četvrti uzastopni poraz, po 22 su koša postigli Maurice Harkless i Victor Oladipo.

Izostanak prvog playmakera nije odmogao ni Brooklynu koji je drugi put ove sezone došao do tri uzastopne pobjede. Netsi su u svome Barclays Centeru svladali Atlantu s 91:86 iako su igrali bez Derona Williamsa koji ponovno ima problema s gležnjem. Joe Johnson je svome bivšem klubu ubacio 23 koša, bosansko-hercegovački košarkaš Mirza Teletović je dodao 16 poena, a nekadašnji igrač Cibone Alan Anderson 14.

Minnesota je u Philadelphiji bila bolja od domaćih Sixersa sa 126:95, prekinuvši tako njihovu seriju od četiri pobjede. Timberwolvese je s 26 koševa i sedam skokova predvodio Kevin Love, njegov imenjak Martin se istaknuo s 18 poena, dok je Nikola Peković upisao 16 koševa i 14 skokova.

NBA rezultati, 6. siječanj:

Philadelphia 76ers – Minnesota Timberwolves 95:126
Brooklyn Nets- Atlanta Hawks 91:86
L.A. Clippers – Orlando Magic 101:81

Latest Posts

NE PROPUSTITE