Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi mijenjaju Barona?

Los Angeles Clippersi, prema Yahoovim izvorima, žele mijenjati Barona Davisa. Razlog nezadovoljstva u Davisa je navodno slaba kondicija neutreniranog Davisa, koji nije trenirao èitavo ljeto.

Svojim ozljedama i lošim igrama je stao na žulj ljutom treneru Clippersa, Vinnyju Del Negru, koji je izjavio: “Mi znamo kako je Baron dobar igraè, talentiran i sposoban, no mi ne možemo u našem rosteru imati nepripremljenog igraèa. Njegova fizièka sprema nije na najvišem nivou jer Davis èitavo ljeto nije gotovo nikako trenirao. To je došlo na naplatu, pa nije mogao sve nadoknaditi napornim treninzima u listopadu. Razgovarao sam sa njim o tome, i rekao je da æe biti posveæen radu, i ustrajati da daje što bolje predstave ubuduæe, i vrati lidersku poziciju u momèadi.”

Davis je neko vrijeme ozlijeðen, a radi se ozljedi nateèenog lijevog koljena. Ima važeæi ugovor sa Clippersima od tri godine u vrijednosti od 42 milijuna dolara, ukljuèujuæi ovu sezonu. Zainteresiranih ekipa za ovoga 31-godišnjeg playmakera još nema.

Latest Posts

NE PROPUSTITE