Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi nadvisili Sunse

U Staples Centru su košarkaši Los Angeles Clippersa pobijedili Phoenix Sunse i time uknjižili devetu pobjedu u ovoj sezoni. Konaèni rezultat susreta je bio 108:103.

Clippersi su u utakmicu krenuli furiozno, te su veæ nakon prve èetvrtine imali prednost od 15 poena. U nastavku su gosti uspjeli nekoliko smanjiti zaostatak i na odmor se je otišlo rezultatom61:49.

U drugom poluvremenu Sunsi se vraæaju u utakmicu i u zadnju èetvrtinu ulaze sa pola koša zaostaka. Sredinom zadnje èetvrtine se Clippersi odljepljuju i odlaze na +10. I u vrijeme kada su se navijaèi Clippersa ponadali lakoj i uvjerljivoj pobjedi došlo je do iskljuèenja Blake Griffina, što je rezultiralo povratkom Sunsa u igru. Novopeèeni Pietrus i iskusni Nash vraèaju Sunse ponovno na pola koša, ali domaæi zahvaljujuæi Foyeu i Aminu privode utakmicu u svoju korist.

Griffin upisao 18. uzastopni double-double

Najbolji kod domaæina bio je Blake Griffin sa 28 koševa i 12 skokova, èime je ubilježio svoj 18. uzastopni double-double. Eric Gordon je dodao24 koša, a blizu double-doublea je bio Baron Davis sa 15 koša i 9 asistencija. Kod Sunsa je sa klupe Pietrus ubacio 25 koševa uz 5 trica, dok je Steve Nash ubacio 21 koš i imao 15 asistencija.

Los Angeles æe sljedeæu utakmicu odigrati u Sacramentu, dok æe Phoenix pred domaæom publikom 14. pobjedu u sezoni tražiti protiv Sixersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE