Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi nastavljaju dominirati, odlične večeri DeMara DeRozana i Giannisa Antetokounmpoa

U noći sa subote na nedjelju u NBA ligi je odigrano 11 susreta, gdje smo mogli vidjeti puno zanimljivih susreta.

New Orleans Pelicans – Los Angeles Lakers 99:126

Pelicansi se nastavljaju mučiti i očito je kako je ovo još jedna sezona u kojoj se mogu slobodno okrenuti draftu. Lakersi na pozitivan način iznenađuju cijelu ligu svojom igrom. Još jednom su na dominantan način pobijedili, a najbolji je D’Angelo Russell s 22 poena, šest dodavanja. S klupe dobar doprinos dao je i Jordan Clarkson s 23 poena i tri skoka. Ivica Zubac nije nastupao. Kod Pelicansa očekivano najbolji je Anthony Davis s 34 poena, osam skokova i dvije blokade.

Indiana Pacers – Boston Celtics 99:105

Pacersi su doživjeli svoj prvi poraz ove sezone na domaćem parketu. Isaiah Thomas s 23 poena i pet dodavanja stvarao je najviše muka gostima. Kod ekipe Pacersa koja je nastupala bez Paula Georgea, najbolji je bio Jeff Teague s 20 poena, tri skoka i četiri dodavanja. Celticsima je ovo bila pet pobjeda u sezoni. Indiana ima četiri s tim da su sve pobjede ostvarili kod kuće, a pet od šest poraza u gostima.

Toronto Raptors – New York Knicks 118:107

Raptorsi i dalje pokazuju kako će se nešto i njih pitati na istoku. Sjajnom igrom DeMara DeRozana koji je postigao 33 poena, uhvatio sedam skokova, podijelio četiri dodavanja i ukrao dvije lopte, Raptorsi su uspjeli doći do svoje sedme pobjede u sezoni. Ni 31 poen Carmela Anthonyja nije bio dovoljan da se porazi ekipa Raptorsa. Uz to, Melo je još imao i šest skokova i četiri dodavanja.

Atlanta Hawksa – Philadelphia 76ers 117:96

Hawksi su došli do sedme pobjede u sezoni protiv 76ersa. Dennis Schröder bio je predvodnik ove ekipe sa 16 poena, pet skokova i osam dodavanja. S klupe odličan je bio i Tim Hardaway Jr. koji je za 18 minuta upisao 20 poena. Kod 76ersa Dario Šarić je imao 12 poena, sedam skokova i po jedno dodavanje i ukradenu. Najviše koševa imao Jahlil Okafor, koji je upisao 18 poena uz šest skokova.

Chicago Bulls – Washington Wizards 106:95

Jimmy Butler je imao vrhunsku večer u kojoj upisao 37 poena, osam skokova, devet dodavanja i tri ukradene. Tako je pomogao svojim Bullsima da dođu do šeste pobjede u sezoni. Sasvim solidan start ekipe Bullsa. To se ne može reći za Wizardse koji su u ovom susretu nastupali bez Johna Walla i Bradleyja Beala. Najbolji im je bio Markieff Morris s 24 poenai 15 skokova.

Houston Rockets – San Antonio Spurs 100:106

Spursi nastavljaju dominirati u gostima. Ovo im je peta pobjeda u isto toliko utakmica. Kawhi Leonard postigao je 20 poena, a pridružio mu se i LaMarcus Aldridge s 16 poena i deset skokova. James Harden je napravio još jedan triple-double, 25 koševa, 11 skokova i 13 dodavanja, no nedovoljno za pobjedu. Eric Gordon je imao 27 poena s klupe, s tim da je 24 postigao u drugom poluvremenu.

Minnesota Timberwolves – Los Angeles Clippers 105:119

Svi starteri u ekipi Clippersa imali su 15 ili više poena na kraju utakmice, što je bilo dovoljno za ovu poprilično visoku pobjedu. Najistaknutiji je bio Blake Griffin s 20 poena, 11 skokova i četiri dodavanja. Chris Paul je imao 19 poena, četiri skoka i osam dodavanja. Ovo je Clippersima peta uzastopna pobjeda na gostujućim terenima, ukupno deveta u sezoni uz samo jedan poraz. Kod domaćina najbolji su bili Karl Anthony Towns, s 24 poena, deset skokova, dvije ukradene i dvije blokade, Andrew Wiggins mu se pridružio s 22 poena, četiri skoka i tri dodavanja.

Miami Heat – Utah Jazz 91:102

Gordon Hayward postigao je 25 poena, devet skokova i četiri dodavanja u pobjedi Jazza na gostujućem terenu protiv Heata. To je bilo dovoljno za sedmu pobjedu Utahe u sezoni. Miami je krenuo loše u sezonu, imaju omjer 2-6, kod kuće imaju samo jednu pobjedu uz četiri poraza a u ovoj utakmici najraspoloženiji je bio Hassan Whiteside s 15 poena i 14 skokova i dvije blokade.

Milwaukee Bucks – Memphis Grizzlies 106:96

Giannis Antetokounmpo je imao 27 poena, šest skokova, pet dodavanja, četiri ukradene i četiri blokade. Jedna fantastična utakmica u kojoj je Giannis pokazao da je jedan od najsvestranijih igrača u ligi. Gosti još ne poznaju za pobjedu u gostima, a ovaj put najviše im se istaknuo Španjolac Marc Gasol s 18 poena, pet skokova i šest dodavanja.

Denver Nuggets – Detroit Pistons 95:106

Dok se Memphis muči na gostujućim terenima, momčad Nuggetsa ima problema s ostvarivanjem pobjede na domaćem terenu. Još ne poznaju pobjedu na domaćem terenu, a ovaj put bolji su bili gosti iz Detroita koji su ostvarili svoju prvu pobjedu u gostima. Tobias Harris s 19 koševa, četiri skoka, tri dodavanja, dvije ukradene bio je najistaknutiji pojedinac u dresu Pistonsa. Kod domaćina Emmanuel Mudiay imao je 19 koševa, pet skokova, dva dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade.

Phoenix Suns – Brooklyn Nets 104:122

Rondae Hollis-Jefferson imao je 20 poena u prvoj gostujućoj ovosezonskoj pobjedi. Uz to je još nadodao 13 skokova i četiri dodavanja. Bojan Bogdanović imao je skromnu šutersku večer sa sedam poena, pet skokova i dva dodavanja. No, Bojan se najviše istaknuo po blokadama, imao ih je čak pet. T.J. Warren je bio najbolji kod Sunsa s 18 poena, tri skoka, dva dodavanja i tri ukradene. Dragan Bender igrao je osam minuta u kojima je postigao pet poena uz šut 2-3.

Latest Posts

NE PROPUSTITE