Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi po 15. pobjedu protiv Celticsa, Thunder dočekuje Dallas

Malo za promjenu, nakon jučerašnjih 13 utakmica, danas će biti odigrana samo dva dvoboja. U prvom će Oklahoma tražiti povratak pobjedama protiv Dallasa, a u drugom će Clippersi tražiti nastavak velikog pobjedničkog niza protiv Bostona.

Oklahoma City Thunder (21-6) – Dallas Mavericks (12-16) 02.00

Oklahoma je u uzbudljivoj utakmici upisala drugi poraz u nizu, od Miamija, rezultatom 103:97. Kevin Durant i Russell Westbrook su imali šut za produžetke, no nisu pogodili. Durant je na kraju završio s 33 poena i 7 skokova, a Westbrook je uz realizaciju od samo 26% imao 21 poen i 11 skokova. Trener Scott Brooks je rekao da iako nisu pobijedili, da su naučili neke stvari koje će primijeniti u sljedećoj utakmici. Mavsi su poraženi s 38 poena od Spursa (91:129) u prošloj utakmici. Njihov najbolji igrač Dirk Nowitzki je počeo igrati, ali ne forsira, te uskoro očekujemo njegove bolje igre. Nowitzki je rekao da trebaju nastaviti raditi, te da se trebaju popraviti na puno područja. Oklahoma ima šest pobjeda u nizu protiv Mavsa. Obje ekipe su kompletne.

Očekujemo pobjedu domaćina jer su kvalitetniji i pokazuju bolje igre.

Los Angeles Clippers (22-6) – Boston Celtics (14-13) 04.30

Clippersi imaju 14 pobjeda u nizu, što im je ujedno rekord ekipe od kad postoje. Prošlu utakmicu su im žrtva bili Nuggetsi (112:100). Najviše poena je upisao Jamal Crawford (22) koji je ušao s klupe, a dobar je s klupe bio i Matt Barnes s 20 poena i 8 skokova. Vođa momčadi Chris Paul je rekao da je ovo što rade suho zlato, te da se ne igra samo za regularnu sezonu, nego se želi nešto izgraditi. Boston je na krilima mladosti pobijedio Netse (93:76). Momčad je predvodio Rajon Rondo s 19 poena, 6 skokova i 5 asistencija. I rookie Jared Sullinger je pokazao da ima potencijala (16 poena i 7 skokova).

Prednost dajemo Clippersima zbog domaćeg terena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE