Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi pred svojom publikom traže prolaz dalje

Prvi krug NBA doigravanja brojni posljednje utakmice, samo su još dvije serije ostale neriješene. Jedna od njih je dvoboj Clippersa i Grizzliesa, koji bi mogao biti razriješen veèeras ukoliko Clippersi uspiju slaviti na domaæem parketu. Ukoliko bi pak Memphis slavio igrat æe se sedma utakmica, kao i u dvoboju Lakersa i Nuggetsa.

Los Angeles Clippers  – Memphis  Grizzlies  (3-2)  03.00

Memphis Grizzliesi su u srijedu u svom FedEx Forumu slavili sa 92:80 te izborili šestu utakmicu. Clippersi su na polovici prve èetvrtine vodili 17:14, a onda je uslijedila 22-5 serija domaæih. Prednost Grizzliesa rasla je u drugoj dionici do najveæih 18 poena, a na odmor se otišlo kod rezultata 57:42. Sredinom posljednje èetvrtine Clippersi su stigli na samo šest poena zaostatka i vjerojatno su se gotovo svi u dvorani prisjetili prve utakmice u kojoj su Grizzliesi ispustili 27 poena prednosti. Ipak to se ovoga puta nije dogodilo te su vratili prednost na deset poena i priveli susret kraju bez novih stresova. Momèadi iz Memphisa konaèno je sinulo da njihova najveæa snaga leži pod obruèima. Spustili u loptu Gasolu i Randolphu koji su uništavali visoke igraèe Clippersa. Marc Gasol je upisao 24 koša, a Zach Randolph 19 koševa i 10 skokova. Najbolji strijelac Clippersa bio je Mo Williams s 20 koševa, Chris Paul je zabio 19, a Blake Griffin 15 uz 11 skokova. U završnici utakmice probleme s ozljedama su osjetili Paul i Griffin. Paula muèe prepone, a Griffina koljeno, ali bi obojica trebali bi biti spremni za šestu utakmicu.

Oèekujemo da danas Los Angeles Clippersi dovrše posao, te uðu u drugi krug doigravanja nakon 6 godina. izbivanja iz doigravanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE