Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi razbili Cavalierse, Rocketsi nakon dva produžetka svladali Warriorse

Sinoć je na NBA terenima odigrano šest susreta. Houston je pobijedio Golden State na gostovanju, nakon dva produžetka i tako su im Rocketsi prekinuli niz od 12 pobjeda zaredom. Clippersi su prekinuli svoj niz od tri poraza zaredom na gostujućim terenima impresivnom pobjedom nad Cavsima. Memphis je nekako uspio doći do pobjede nad Magicom bez Conleyja i Randolpha.

Charlotte Hornets – Dallas Mavericks 97:87

Očajna sezona za Mavse se nastavlja. Doživjeli su drugi poraz zaredom, deseti u posljednjih 11 utakmica. Hornetsi su se opet probudili u zadnje vrijeme i imaju tri pobjede u zadnje četiri utakmice. U ovoj utakmici najbolji kod domaćina je bio Kemba Walker s 18 poena, tri skoka i pet dodavanja. Nicolas Batum je imao 12 poena, devet skokova i šest dodavanja. Harrison Barnes je imao 17 poena, devet skokova i dvije ukradene kod gostiju.

Brooklyn Nets – Milwaukee Bucks 93:111

Bucksi su upisali treću pobjedu zaredom, dok s druge strane Netsi upisali osmi poraz u zadnjih devet utakmica. Najbolji kod gostiju je bio Giannis Antetokounmpo s 23 poena, osam skokova, osam dodavanja, četiri ukradene i dva skoka. Jabari Parker je također bio dobar s 23 poena, tri skoka i dva dodavanja. Kod Netsa Bojan Bogdanović je imao solidnu utakmicu s 13 poena, tri skoka i jednim dodavanjem. Sean Kilpatrick je upisao 14 poena, šest skokova i četiri dodavanja kod gostiju.

Cleveland Cavaliers – Los Angeles Clippers 94:113

Cavaliersi su upisali drugi poraz zaredom, dok su Clippersi napokon prekinuli niz od tri gostujuća poraza zaredom i to na uvjerljiv način. Predvodio ih je J.J. Redick koji je imao 23 poena. Chris Paul je upisao 16 poena, devet dodavanja i šest skokova. Blake Griffin je imao 13 poena, 11 dodavanja i pet skokova. Kod domaćina najbolji je bio Kyrie Irving s 28 poena. LeBron James je imao 16 poena, pet skokova, pet dodavanja i dvije ukradene.

Memphis Grizzlies – Orlando Magic 95:94

Memphis je zbog ozljede izgubio Mikea Conleyja, pa je tako Marc Gasol morao preuzeti veću ulogu u momčadi. Slobodnim bacanjima 12 sekundi prije kraja donio je pobjedu Memphisu. Upisao je 25 poena, tri dodavanja i pet blokada. U ovom susretu ni Zach Randolph nije nastupao zbog smrti u obitelji. Troy Daniels kod domaćina je bio dobar s klupe, upisao je 19 poena. Gostima nije ni pomogla sjajna večer Evana Fourniera koji je imao 28 poena, četiri dodavanja i šut 11-14. Damjan Rudež i Mario Hezonja nisu nastupali.

Utah Jazz – Miami Heat 110:111

Sjajna večer Gorana Dragića za drugu pobjedu zaredom i sedmu u sezoni za Miami. Dragić je imao 27 poena, šest dodavanja i četiri skoka. S klupe odličan je bio Joe Johnson s 24 poena, šest skokova i tri dodavanja. Kod domaćina opet je odličan bio Gordon Hayward s 32 poena, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Golden State Warriors – Houston Rockets 127:132 (2OT)

Nakon dva produžetka Rocketsi su uspjeli pobijediti Warriorse i tako im prekinuti niz od 12 pobjeda zaredom. Najbolji u redovima Rocketsa je bio James Harden koji je ostvario triple-double s 29 poena, 15 skokova i 13 dodavanja. Ryan Anderson je imao 29 poena i pet skokova. Kod Warriorsa Kevin Durant je imao 39 poena, 13 skokova, tri ukradene i tri blokade. Draymond Green je imao 20 poena, 15 skokova, dvije ukradene. Stephen Curry je upisao 28 poena, pet dodavanja i tri ukradene.

Latest Posts

NE PROPUSTITE