Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi razbili Cavse, Zubac bolji od Žižića

Otpisani Cleveland Cavaliersi nisu imali nikakve šanse protiv raspoloženih Clippersa. Momčad Ivice Zupca upisala je pobjedu 132:108 uz dominaciju najvećim dijelom susreta.

Igrali su i Ivica Zubac na jednoj strani te Ante Žižić na drugoj strani, Zubac je bio bolji nego što to brojevi pokazuju, ali brzo skupljene osobne pogreške smanjile su mu minutažu. S druge strane Žižić je dobio mrvice kod Cavsa, prije nekog vremena vratio se Tristan Thompson, tu je i Larry Nance te je Žižić iza njih.

Cavsi su izdržali jednu četvrtinu, a onda su Clippersi krenuli i polako preuzeli konce igre u svoje ruke. Već do poluvremena bili su na dvoznamenkastoj prednosti, a kako se susret bližio kraju prednost je sve više rasla.

Bez obzira na raspucavanje Patricka Beverleyja iako je imao očajnu šutersku večer (1/10), Clippersi niti jednom nisu ispustili konce igre iz svoje ruke.

Zubac je na parketu proveo 16 minuta i za to vrijeme ubacio je šest poena (3/3 za dva), uhvatio pet skokova i imao jednu blokadu, a Žižić je s druge strane igrao sedam minuta, od čega četiri na kraju susreta, a ubacio je četiri poena 82/3 za dva) uz dva skoka.

Najviše poena kod Clippersa upisao je Montrezl Harrell njih 23 uz šest skokova, Shai Gilgeous-Alexander dodao je 22 poena i osam skokova, a Danilo Gallinari18 poena uz deset skokova. Kod gostiju Jordan Clarkson ubacio je 26 poena, Collin Sexton 21 poen, a Tristan Thompson deset poena uz deset skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE