Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi suspendirali Griffina na četiri utakmice

Incident kojeg je Blake Griffin izazvao 23. siječnja u Torontu pokazao se kao potez koji je sa sobom povukao mnogo loših stvari. Prvi je negativni publicitet, drugi je ozljeda zbog koje će dodatno izbivati s parketa do početka ožujka, a treća loša stvar je pristigla u obliku suspenzije na četiri utakmice plus još jedna utakmica bez plaće. Odlučila je tako uprava Los Angeles Clippersa, koja će mu oduzeti pet plaća koje bi zaradio za odigrane utakmice.

Griffinova godišnja plaća iznosi nešto manje od 19 milijuna dolara, pa će Clippersi Griffina osiromašiti za gotovo milijun dolara, a taj novac će se donirati u dobrotvorne svrhe. Donesena je odluka da će Blake kaznu morati odraditi kada se oporavi od ozljede.

Jasno smo dali do znanja da u Clippersima nema mjesta za ovakvo ponašanje. Blake se ispričao zbog svojeg postupka. On je cijenjeni član naše obitelji i podupirat ćemo ga dok nam se ponovno ne pridruži“, stoji u klupskom priopćenju.

Iako su bez Griffina još od 26. prosinca, Clippersi igraju zaista dobro. U 22 utakmice bez svog najjačeg aduta, zabilježili su 18 pobjeda te četiri poraza. Izgleda kako je izostanak Griffina otvorio neke nove kombinacije u igri Los Angeles Clippersa, koji čvrsto drže četvrto mjesto zapada s omjerom 35-17.

Latest Posts

NE PROPUSTITE