Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi svladali Raptorse, Bradley Beal zabio rekord karijere u pobjedi Wizardsa

Gregg Popovich ostvario je 1100. pobjedu na klupi Spursa. „Greek Freak“ je imao triple-double u pobjedi Bucksa, Clippersi i Warriorsi nastavljaju igrati odlično.

Indiana Pacers – Golden State Warriors 83:120

Klay Thompson imao je 25 poena u osmoj pobjedi zaredom Warriorsa. Stephen Curry imao je 22 poena, šest skokova i šest dodavanja. Kevin Durant odigrao je također solidnu utakmicu u kojoj popunio ostale statističke kategorije. Imao je 14 poena, 11 skokova, šest dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade. Kod domaćina najbolji je bio Rodney Stuckey s 21 poenom.

Philadelphia 76ers – Miami Heat 101:94

76ersi došli su i do četvrte pobjede u sezoni, četvrte kod kuće. Joel Embiid, igrač na kojeg je Phila čekala dvije godine, a i cijeli NBA, predvodio je 76erse s 22 poena, pet skokova i tri blokade u 23 odigrane minute. Dario Šarić nije imao blistavu večer, ubacio je samo tri poena i uhvatio je četiri skoka. Kod Heata najbolji je bio Hassan Whiteside s 32 poena, 13 skokova i dvije blokade.

Washington Wizards – Phoenix Suns 106:101

Kao i 76ersi, Wizardsi su ostvarili sve svoje pobjede u ovoj sezoni kod kuće. Ovo im je bila četvrta. Bradley Beal predvodio je Wizardse s 42 poena i četiri skoka. John Wall je odigrao jako dobru utakmicu u kojoj je imao 18 poena, 15 dodavanja, četiri skoka, četiri ukradene i tri blokade. Goste je s najviše poena predvodio Devin Booker s 30, a Eric Bledsoe je imao 29 poena, devet skokova, šest dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade.

Charlotte Hornets – Memphis Grizzlies 90:105

Memphis je došao i do pete pobjede zaredom, a osme u sezoni. Ovaj put pobijedili su na gostovanju Hornetse. Mike Conley bio je najbolji kod gostiju s 31 poenom, četiri skoka, dva dodavanja i tri ukradene. Marc Gasol imao je 13 poena, osam skokova, devet dodavanja i tri blokade. Frank Kaminsky predvodio je domaćine s najviše poena, 23.

Detroit Pistons – Houston Rockets 96:99

James Harden odigrao je još jednu vrhunsku utakmicu. Predvodio je Rocketse s 28 poena, 11 dodavanja i osam skokova. Clint Capela imao je 15 poena, 12 skokova, dva dodavanja i dvije blokade. Kentavious Caldwell-Pope predvodio je Pistonse s 26 poena. Andre Drummond imao je 13 poena i 16 skokova i četiri ukradene. Ovo je Rocketsima bila treća pobjeda zaredom.

Milwaukee Bucks – Orlando Magic 93:89

Giannis Antetokounmpo predvodio je Buckse fantastičnom individualnom utakmicom. Imao je 21 poen, deset skokova, deset dodavanja, pet ukradenih i tri blokade. Jabari Parker imao je 22 poena, tri skoka, tri dodavanja i tri ukradene. Kod Magica najbolji je bio Serge Ibaka s 21 poenom, osam skokova, dvije ukradene i tri blokade. Damjan Rudež igrao je pet minut, bez učinka. Mario Hezonja nije nastupao.

Minnesota Timberwolves – Boston Celtics 93:99

Isaiah Thomas s 29 poena predvodio je Celticse do druge gostujuće pobjede zaredom. Al Horford je imao 20 poena, šest skokova, pet dodavanja i tri blokade. Minnesota se i dalje muči, a ovu talentiranu ekipu predvodio je jedan od najvećih potencijala u ligi, Karl Anthony Towns s 27 poena, 18 skokova, tri dodavanja i dvije blokade. Gorgui Dieng je imao 20 poena, deset skokova, tri dodavanja i dvije ukradene.

San Antonio Spurs – Dallas Mavericks 96:91

Gregg Popovich ostvario je svoju 1100. pobjedu u karijeri, ali nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi. Kawhi Leonard prevodio je Spurse s 24 poena, devet skokova, četiri dodavanja. Pau Gasol imao je 16 poena, osam skokova. Seth Curry u redovima Mavsa imao je 23 poena i četiri dodavanja. Harrison Barnes i Wesley Matthews su imalo po 20 poena, ali to nije bilo dovoljno da se pobjede Spursi.

Los Angeles Clippers – Toronto Raptors 123:115

Clippersi nastavljaju dominirati ligom, a nove žrtve su bile Raptorsi. Blake Griffin imao je 26 poena, sedam skokova i sedam dodavanja. Chris Paul je imao 26 poena i 12 dodavanja, dok je J.J. Redick dodao 20 poena. Toronto su predvodili DeMar DeRozan s 25 poena, četiri skoka i sedam dodavanja i Kyle Lowry s 27 poena, šest skokova i sedam dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE