Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi u potrazi za novim trenerom

Glavni trener Los Angeles Clippersa, Mike Dunleavy napustio je trenersku stolice ekipe, ali neæe se u potpunosti povuæi iz Clippersa jer æe ostati na poziciji generalnog menadžera.

Neuvjerljivi nastupi Clippersa  razlog su zašto se Dunleavy povlaèi s mjesta glavnog trenera. Ekipa je trenutno na omjeru pobjeda i poraza 21-28 a doigravanje im je dosta daleko, iako je dostižno uz neku veliku seriju pobjeda, za što su Clippersi sposobni pogledamo li imena koja se nalaze na njihovom rosteru. No, poznato je da oni nemaju sreæe s ozljedama, te se teško može pronaæi neki igraè koji nije bio ozljeðen. Igraè od kojega se najviše oèekivalo, prvi izbor drafta Blake Griffin, sezonu je završio prije nego je ona i poèela zbog ozljede i operacije koljena.

Smatram da je idealno vrijeme da se povuæem s pozicije trenera“, izjavio je Dunleavy. “Tako se više mogu posvetiti velikim prilikama koje su ispred nas, kao što su razmjena igraèa, draft i borba za slobodnim igraèima. Oèekujem da æemo biti aktivni u svim navedenim aktivnostima.

Glasine oko napuštanja trenerskog mjesta Dunleavya prate još od prosinca kada je ekipa doživjela nekoliko uzastopnih poraza, ali ipak su se izvukli iz krize te je Dunleavy preživio još mjesec dana. Ali posljednji porazi od Timberwolvesa i Netsa, kojima je to tek èetvrta pobjeda ove sezone, oznaèili su da je vrijeme za promjenu. Do daljnjega momèad æe voditi dosadašnji pomoæni trener Kim Hughes, a hoæe li on biti trajno ili samo privremeno rješenje, saznat æemo u narednim danima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE