Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi zainteresirani za dovođenje Dwighta Howarda

Izgleda da bi Los Angeles Clippersi mogli iduću sezonu dočekati u potpuno izmijenjenom sastavu. Ispuni li se sve ono što američki mediji navode onda će uistinu biti tako.

Još tijekom sezone, a zadnjih dana pogotovo, se govori da bi Clippersi mogli iz Bostona uzeti Kevina Garnetta, Paula Piercea i trenera Doca Riversa. Poznata je priča da L.A. Clippersi nude DeAndre Jordana za Garnetta, a takva zamjena je i dalje aktualna.

Isto tako, Clippersi su spremni na davanje dva izbora prve runde drafta, plus određeni milijunski iznos, za trenera Riversa, a kombinira se i kako dovesti Piercea.

No, nije Boston jedini “izlog” odakle Clippersi žele uzimati. Zainteresirani su i za zamjenu sa “starijim bratom” Lakersima. Dwight Howard je gotovo od prvog dana, a u pitanju je prošlo ljeto, nesretan u Lakersima. Ne sviđa mu se odnos s Kobeom Bryantom, ne sviđa mu se niti status u momčadi, pa nije uopće čudno što “prvi div” NBA lige želi napustiti Lakerse.

Iz Clippersa za njega nude svoju zvijezdu Blakea Griffina i vrlo dobrog organizatora igre Erica Bledsoea.

Inače, već danima se piše kako Chris Paul, vođa Clippersa, i Howard telefonski razgovaraju na dnevnoj bazi, te da je sve to priprema dolaska popularnog “Supermana” u suparnički sastav iz Los Angelesa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE