Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi žele saèuvati Griffina

Blake Griffin, glavni kandidat za novaka godine, postat æe slobodan igraè tek 2014. godine. Unatoè tome, Clippersi su veæ poèeli pregovarati sa zvijezdom kluba o produženju ugovora.

“Garantiram vam da æe uvijek biti Clipper”, izjavio je generalni menadžer Neil Oshley o Griffinu. “Ako je Sam Presti (generalni menadžer Oklahoma City Thundersa) došao na ulaz kuæe Kevin Duranta u ponoæ na 1. srpanj, a Blake živi dvije ulice dalje od mene u Manhattan Beachu tako da æe to biti puno kraæi put za mene.”

Od poèetka nove 2011. godine, Griffin u prosjeku bilježi èak 27,6 poena uz 14,4 skoka i odliène 4 asistencije.

“Kada on bude slobodan igraè, mi neæemo izgubiti”, rekao je Oshley. “Trenutno smo od 14 utakmica pobijedili 10 bez našeg All-Star centra (Chrisa Kamana) koji je još ozlijeðen. Buduænost izgleda prilièno dobra. Jedino pitanje u iduæe dvije ili tri godine, u vezi Blakea, bit æe koliko æemo još pobjeðivati.”

Griffin je propustio cijelu 09/10 sezonu zbog niza ozljeda ali je u ovoj godini dokazao Clippersima da nisu pogriješili kada su njega birali na draftu. Ove sezone u prosjeku zabija 22,5 poena i hvata skoro 13 skokova uz nešto više od 3 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE