Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Colangelo: Toronto ima svijetlu buduænost

Ugovor predsjednika i glavnog menadžera Toronto Raptorsa Bryana Colangela uskoro istièe i njegova buduænost u organizaciji nije posve sigurna.

U intervjuu za Sun Media Colangelo je izrazio svoje zadovoljstvo gradom i organizacijom, te je iznio svoje mišljenje o stanju momèadi. “Ne želim biti optužen za pregovaranje preko medija, pa to neæu raditi”, rekao je Colangelo. “Nadam se da ljudi shvaæaju koliko mi je stalo do organizacije za koju radim i do grada koji sam odabrao za život. Takoðer bih dodao da je, unatoè našem trenutnom rezultatu, franšiza u dobroj poziciji. Nadam se da æu biti ovdje da završim zadatak.”

Colangelo je upitan o tome što bi navijaèi trebali oèekivati od Raptorsa u buduænosti. “Spominjao sam veæ pozitivan napredak naših mladih talenata, ali njihov karakter je jednako privlaèan”, kaže Colangelo. “Sa nadolazeæim draftom æemo još napredovati, a nadam se da æemo i dodati još pokojeg igraèa kojemu istekne ugovor tijekom sljedeæih nekoliko godina. Buduænost momèadi je ustvari vrlo svijetla.”

Raptorsi imaju drugi najgori rezultat u Istoènoj konferenciji sa 15 pobjeda i 40 poraza. Od njih su lošiji samo Kingsi i Timberwolvesi sa po 13 pobjeda i Cavaliersi sa 9 pobjeda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE