Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Colangelo: Volim Carmela, ali vrijeme je da se krene dalje s novom jezgrom igrača

Carmelo Anthony neće biti na popisu igrača koji će igrati za SAD Svjetskom prvenstvu 2019., unatoč njegovoj povijesti igranja za reprezentaciju, uključujući tri olimpijske zlatne medalje zaredom.

Prema riječima direktora reprezentacije Jerryja Colangela, Anthony je zatražio šansu da igra na turniru, ali Colangelo je rekao da je jednostavno vrijeme da se krene dalje s novom jezgrom igrača.

Volim Carmela, rekao je Colangelo u srijedu, prema pisanju Chrisa Mannixa iz Sports Illustrateda. Dao je veliki doprinos. Bio je vrlo dobar međunarodni igrač. Ali, tamo gdje smo i što radimo, to bi jednostavno moglo odvući pažnju. Razumijem zašto je podnio taj zahtjev. Pokušava se vratiti, no mislim da to mora učiniti u NBA ligi.

Anthony je vjerojatno najuspješniji igrač u povijesti američke košarke. Nastupio je na četiri Olimpijade i postao je vodeći strijelac i skakač tijekom borbe za zlatnu medalju 2016. godine.

35-godišnjak je posljednji put odigrao NBA utakmicu 8. studenog u dresu Houston Rocketsa, prije nego što je momčad Carmela trejdala u Chicago Bullse, koji su ga se nakon toga odrekli.

Latest Posts

NE PROPUSTITE