Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Collins: Kobe Bryant je košarkaški genij

Los Angeles Lakersima nikako da krene ove sezone, pa je tako jedan od favorita za naslov prvaka i dalje izvan kruga osam najboljih na Zapadu, odnosno, izvan kruga doigravanja.

U utorak navečer su Lakersi upisali novi domaći poraz, a ovom je prilikom bolja od njih bila Philadelphia koja je slavila 103:99. Kobe Bryant i društvo su tako opet pali u negativan omjer, 15-16.

Bryant je i protiv Philadelphije odigrao dobru utakmicu, ubacio je 36 poena, ali je to bilo premalo da odvede momčad prema uspjehu. O njegovim kvalitetama je uz superlative govorio suparnički trener Doug Collins.

“Kobe je košarkaški genij. Nema baš prevelike razlike između njega i Michaela Jordana. Genijalci”, rekao je Collins i nastavio:

“Danas, kada je Kobe stariji, postaje još opasniji za suparnika. Sada minimalno troši energiju na parketu. On je sada krajnje inteligentan igrač koji sa što manjom potrošnjom dolazi do istih brojki i istih uspjeha kao kada je bio mlađi. On točno zna gdje mora stajati na parketu, on zna gdje treba čekati loptu. Zna gdje je suparnik najtanji, on je proračunat. Zna apsolutno sve, a još uvijek može sve. Genijalno.”

Collins je dodao i ovo:

“Nevjerojatno je to što je Kobe tijekom karijere bio minimalno ozlijeđen. To ga i čini ovako velikim i jakim, zbog toga i dalje može sve napraviti, pa još i bolje, nego što je to radio u mlađim godinama.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE