Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cosuins otkrio svog najdražeg igrača ikad

Pripreme američke košarkaške reprezentacije za nastup u Riju na Olimpijskim igrama privode se kraju. Iako nisu u punom sastavu košarkaši Sjedinjenih Država zaista djeluju impresivno što su demonstrirali protiv Argentine.

Startni centar na toj utakmici, ali vrlo vjerovano i na samom turniru DeMarcus Cousins u razgovoru s novinarima izjavio je kako smatra svog kolegu Carmela Anthonyja najdražim igračem u povijesti.

„Ljubitelj sam svakog igrača koji posjeduje vještine. Meni osobno Carmelo predstavlja najdražeg igrača svih vremena. Trudim se naučiti od njega što više mogu. Uživam u vremenu s njim. Melo ima dosta znanja i iskustva na svojoj koži. Naravno, javna je tajna kako sam fan Carmela čitav svoj život. Zaista, sama prilika da radim zajedno s njime čini me boljim igračem i ta činjenica me mnogo čini uzbuđenim.“

Cousinsu će ovo biti prve Igre na kojima će nastupiti s reprezentacijom SAD-a s kojom je osvojio zlatnu medalju na šampionatu svijeta 2014. godine, dok s druge strane Anthony ima dosta više reprezentativnog iskustva uključujući dvije bronce i dva zlata s velikih natjecanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE