Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cousins: “Najviše žalim što nisam napustio Sacramento ranije”

Za ESPN, DeMarcus Cousins tvrdi da mu ostaje velika žal što nije napustio Sacramento ranije.

Cousins je 2010. odabran od Kingsa kao peti izbor na draftu. Gotovo sedam godina nosio je boje Kingsa, da bi ga se u veljači ove godine riješili i trejdali u New OrleansVlade Divac, generalni menadžer Kingsa, odlučio se na taj potez uzimajući u obzir novi, skupi ugovor koji bi Cousins bio potpisao da je ostao. Međutim, po Divcu, kako je tad prenio The Sacramento Bee, bilo je tu još stavki s kojim javnost nije upoznata. Jedna od njih izvjesno je spor Divca i Cousinsovih agenata.

Navijači Kingsa su bili ogorčeni što njihov najbolji i najodaniji igrač kluba odlazi nesvojevoljno. Boogie je, kako ispada, to podnio prilično emocionalno, s obzirom na to da sad revidira situaciju i bira ovako teške riječi.

“Najviše žalim što nisam otišao ranije. Imao sam prilika, ali sam ih odbio. Moji su mi agenti rekli da idem, ali nisam htio. Znate, bio sam… moglo bi se reći tvrdoglav i ‘lojalan’.”

“Krivim sebe što sam se izložio dotle. Na kraju, to je biznis. Kako ćeš biti lojalan nekom tko nije lojalan niti jednom igraču koji je dosad igrao ovu igru? Bio sam budala.”

U noći s četvrtka na petak Cousins će s Pelicansima igrati u Sacramentu.

“Bit će mi uzbudljivo pred navijačima, da vidim njihovu reakciju. Ali gledajući na to kao neki vid osvete ili nešto slično – to me zaobišlo. Sretan sam gdje sam, imamo za što igrati. U redu sam.”

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE