Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cousins ne želi otpuštanje Georgea Karla

Sacramento Kingsi su jedna vrlo zanimljiva franšiza, ali u najgorem mogućem smislu riječi zanimljiva. Radi se o ekipi koja je svoj roster mijenjala toliko puta da to više malo tko broji a vrlo slična situacija je i sa trenerima. Prošle godine je situacija trebala da se popravi dovođenjem NBA veterana Georgea Karla koji je vodio Denver Nuggetse sa mnogo uspjeha, ali cijelo ljeto se potencirala priča o raskolu između Karla i prve zvijezde tima i možda najdominantnijeg centra u NBA ligi DeMarcusa Cousinsa.

Karl je cijelo ljeto nagovarao vlasnika Viveka Ranadivea i tek zaposlenog GM-a Vladu Divca da razmjene Boogieja ali oni slijepo vjeruju u svoju zvijezdu, dok ta zvijezda Karlu više ne vjeruje. Situacija je iznimno komplicirana a i ne pomaže to što su Kingsi sezonu počeli katastrofalno. Ipak, i Cousins i Divac smiruju situaciju, Divac izjavama kako će se kriza prebroditi a Cousins izjavom kako ne želi da Karl dobije otkaz.

Cousins je svjestan kako promjena trenera ne bi ništa pomogla a i on i Karl smatraju kako se situacija može spasiti. A inače, ono što je pokrenulo ovaj incident je navodno podizanje glasa Boogieja na Karla nakon jednog poraza, zbog čega je Karl tražio suspenziju svoje najveće zvijezde. Divac je to odbio i odlučio da stane na stranu Cousinsa. Što će se još desiti sa ovom disfunkcionalnom organizacijom, ostaje da se vidi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE