Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cousins o Kingsima i Georgu Karlu

Prva zvijezda Sacramento Kingsa DeMarcus Cousins drugu godinu uzastopno biran je u All-Star momčad Zapadne konferencije. Uključujući samu All-Star utakmicu popularni Boogie nastupio je i na Skills Challengeu održanog u subotu gdje su po prvi puta nastupali visoki igrači. No, postoji i druga strana DeMarcusovog boravka u Torontu i uživanja u ovogodišnjoj manifestaciji.

Centar Kingsa dosta vremena je proveo, kako je kazao novinarima, u razgovorima oko ostanka trenutnog trenera George Karla te trade glasina koje kruže u glavom gradu Kalifornije.

„Prije svega na glasine i razmjene igrača ne mogu utjecati, pa ni to hoću li biti razmijenjen ili ne. Ali ono što znam jeste da želim ostati u Sacramentu i to znam da svi u Sacramentu to znaju“, kazao je Cousins te se dotakao špekulacija oko trenera Karla.

„Umoran sam od tih priča. Mediji trebaju prestati praviti veliku stvar oko svega toga, naš tim je uredu. Ovogodišnji cilj je plasman u doigravanje i to je sve. Sve ostale stvari zaista su nebitne“.

Po svemu sudeći postoje neke napetosti između organizacije i  George Karla, ali nema sumnje  će ostati na klupi Kingsa do kraja sezone. No, ako pitate Cousinsa što misli o nastavku sezone on odgovara: „Tijekom dosadašnjeg djela sezone imali smo dosta uspona i padova, sve što je potrebno jeste naći način da atmosfera u ekipi ostane pozitivna, da se svi držimo zajedno i to je sve što trebamo učiniti da bi se pokrenuli“.

Očigledno je neke stvari lakše reći nego uraditi jer Kingsi su do All-Star pauze od 10 utakmica uspjeli pobijediti tek 2 i trenutno se nalaze na 10. mjestu Zapada s omjerom 22-31.

Latest Posts

NE PROPUSTITE