Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cousins o odlasku iz Kingsa

Proteklih mjesec dana se stalno govori o odlasku DeMarcusa Cousinsa iz Sacramento Kingsa, koji je za većinu ljudi gotova stvar, samo se još ne zna gdje. Ipak, pojavili su se razlozi zbog kojih bi Cousins mogao ostati u Sacramentu.

Prvi od njih bi bio sam Cousins. „Jedino ako vi znate nešto više od mene“, rekao je Cousins podsmjehnuvši se nakon što je upitan o odlasku. Izvori vezani uz Kingse vjeruju da je još uvijek rano za razgovore o toj temi. „Često razgovaram s upravom, razumijemo se i ne brinem se oko toga“

„Lijepo je znati da sam tražen u ligi, bio bi zabrinut da me nitko ne želi. Sretan sam tu gdje jesam.“ Prema ovim riječima, Cousins gotovo pa sigurno ostaje u Sacramentu. Ali, postoji mogućnost i da je uprava rekla Cousinsu da šuti dok oni rješavaju stvari iza zavjese.

Drugi razlog su i neki čelnici NBA lige. Iako dosta njih predviđa odlazak Cousinsa, neki se tomu baš i ne raduju. Situacija u Kingsima je trenutno katastrofalna što je i potvrdi jedan bivši igrač rekavši da je tamo potpuni nered, ali kako Cousins to vidi kao svoj nered.

Jedan od čelnika ekipe iz Zapadne konferencije koja je razmišljala o Cousinsu, ali su odustali, je rekao kako ne želi Cousinsov stav oko svojih mladih igrača. Ali, pomoćni trener iz te iste ekipe je rekao kako bi volio vidjeti Cousinsa u svojoj ekipi. Branio je Cousinsa rekavši kako bi ta situaciju (u Kingsima) svakoga pobrkala te da ćete, nakon što ga izvučete iz tog nereda, vidjeti drugu osobu.

Još uvijek smo jako daleko od odluke o sudbini „Rođe“. Za njega bi možda najbolje bilo da, kao jedan od najboljih centara u ligi, otiđe iz Sacramenta u nadi da će s drugom ekipom osvojiti titulu jer, kako sad stvari stoje, Kingsi su daleko od toga.

Latest Posts

NE PROPUSTITE