Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cousins očajava: Treninge ne shvaćamo ozbiljno

Kao i svake sezone tako je i u ove u glavnom gradu Kalifornije nova stara priča kada su Sacramento Kingsi u pitanju. Solidno popunjen roster, dosta talenta i visoke ambicije, a igre na terenu navijače Kingsa bacaju u plač.  Omjer 4-8 na početku sezone i nije toliko loš, ali defenzivni rejting je očajan (107 poena na 100 posjeda lopte) što ih smješta na 27. mjesto u ligi. Pored svega toga kada imate DeMarcusa Cousinsa i Tyja Lawsona u ekipi onda znate da nema mira u svlačionici.

No, prema najnovijim informacijama koje stižu iz Sacramenta kažu da su se Cousins i Lawson obrušili na suigrače zbog činjenice da su, nakon poraza od Spursa, neozbiljno shvatili trening momčadi te pokazali veliku dozu nezainteresiranosti.

„Smatram da treninge jednostavno ne shvaćamo ozbiljno. Kada treniramo, tempo nam je isti kao i u samim utakmicama. Ako želimo nešto promijeniti i popraviti našu igru moramo početi ozbiljnije trenirati“, kazao je Lawson.

„Kao da nismo psihički prisutni, nismo fokusirani i to se vidi na treninzima. Ne pokazujemo dovoljno zalaganja, bezvoljni smo. Imali smo situacije kada tijekom timeouta dobijemo nacrtanu akciju, a mi izađemo na parket i ne zavrtimo je kako treba, to dovoljno govori o situaciji“, rekla je glavna zvijezda momčadi DeMarcus Cousins.

Novi trener Dave Joerger za sada ne pomaže svojim pristupom, ljetne akvizicije u liku iskusnih igrača također ne doprinose na pravi način dok se sve češće se spominju razmjene Cousinsa i Rudyja Gaya.

Kao i svake sezone veliki problemi dešavaju se u Sacramentu, no kako će se okončati sapunica vrijeme će pokazati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE