Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cousins: Vivek me prije All-Stara pitao o mogućim pojačanjima

Sada već znamo kako je DeMarcusu Cousinsu rečeno tjedan dana prije razmjene u Pelicanse da će ostati u Sacramentu, ali Boogie posljednjih dana daje sve više detalja oko cijele situacije. Naime, kako prenosi RealGM.com, Cousins je pričao novinarima da je prije All-Star vikenda dobio poruku od Viveka Ranadivea, vlasnika Sacramento Kingsa, koji ga je upitao za njegovo mišljenje o mogućim pojačanjima za Kingse:

Dobio sam poruku u kojoj me pitao o određenim igračima, što mislim o njima i mogućim tradeovima. Nakon što sam poslan u Pelicanse, ostao sam u šoku“, rekao je Cousins, pa nastavio:

Ono što je nevjerojatno, Vlade Divac je s mojim agentom došao kod mene prije tri tjedna. Sjeli smo i razgovarali. Govorio mi je kakve bi poteze htio napraviti prije kraja trade deadlinea.

Cousins je čuo glasine o njegovoj razmjeni iz Sacramenta prije All-Star utakmice, ali kaže kako ih je bilo jako puno tijekom posljednje četiri godine, pa ih nije shvatio ozbiljno:

Kada sam imao razgovor s medijima nakon utakmice, Chris Clark koji za mene vodi odnose s javnošću rekao mi je da se vode ozbiljni razgovori o mojoj razmjeni“, završio je Cousins.

Podsjetimo, Boogie je u debiju za Pelicanse odigrao odlično te je završio utakmicu s 27 poena i 14 skokova, ali je New Orleans pregažen od strane Rocketsa 129-99. Priliku za bolji rezultat Cousins i Pelicansi će tražiti već noćas, kada gostuju protiv izravnog konkurenta za posljednje mjesto u doigravanju, Dallas Mavericksa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE