Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cousins želi ostati u Pelicansima

DeMarcus Cousins, centar New Orleans Pelicansa, nada se da će mu  Pelicansi produljiti ugovor jer mu ističe ovu zimu. Naime, Cousins je u New Orleans stigao iz Sacramento Kingsa 20. veljače ove godine. U drugom smjeru su otišli Buddy Hield, Tyreke Evans te Langston Galloway, Omri Casspi je zajedno s DeMarcusom stigao u redove kluba iz New Orleansa.

“Imam povjerenja u svoju ekipu. Konkurentna smo i talentirana ekipa. Na moju odluku želim li produžiti ugovor reagirali su sjajno. Nikada nisam osjećao pritisak u vezi toga. Ja znam gdje je njihovo srce, ali i oni znaju gdje je moje. Sjajno se slažemo.”

Jedan od razloga za produljenje ugovora je zasigurno i odlično slaganje sa all-star suigračem Anthonyem Davisom.

“A.D. me često “zadirkuje” za free agency, no i on shvaća. Jrue je bio u istoj situaciji i također smo shvatili njegovu situaciju. Naravno da “bacamo” šale i pošalice vezano za to, no u određenim trenucima također pokažemo ozbiljnost i poštovanje”, nastavio je “Rođo”.

Ove sezone, Boogie bilježi odlične brojke. Po utakmici prosječno bilježi 26,2 poena, 12,2 skokova, 5,1 asistencija te je uz Davisa glavno ime ekipe.

 

 

 

 

 

 

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE