Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cousins: Znam što očekivati od Adamsa

Utakmica između Oklahome City Thundera i Sacramento Kingsa koja je odigrana u noći s ponedjeljka na utorak završila je pobjedom Thundera rezultatom 131-116. No, utakmicu je obilježio i jedan manji incident, a akteri su bili DeMarcus Cousins i centar Oklahome Steven Adams.

Pri rezultatu 106-90 u korist gostiju iz Oklahome iskre su počele izbijati dok su Cousins i Adams vodili borbu za skok. Teško opisati riječima čitavu situaciju, ali jedno je sigurno. Adams se služio prljavom igrom da bi zaustavio Cousinsa da krene u napad svoje ekipe.

Poznavajući Cousinsa imao je pristojan odgovor na prljavi potez Novozelanđanina, ali na svu sreću ostao je pribran i svjedočili smo rijetkim „ispadima“ Cousinsove samokontrole. Prekršaj je dosuđen Adamsu dok se Cousins trudio iskulirati.

Nakon utakmice Cousins nije komentirao incident, već je samo istaknuo:

„Mogu reći da znam što očekivati, posebno od njega“, kazao je Cousins aludirajući na Adamsa.

Možda Boogie ovom izjavom sprema nešto za Adamsa, jer ćemo gledati još jedan dvoboj Cousinsa i Adamsa 9. travnja u glavom gradu Kalifornije.

Zaista bizarna situacija i možemo samo diskutovati što bi bilo da se DeMarcus nije suzdržao pri svojoj namjeri i kakve bi sankcije uslijedile.

Latest Posts

NE PROPUSTITE