Thursday, May 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Čovjek koji je u tri godine osvojio tri prstena

Patrick McCaw upravo je zaključio svoju treću NBA sezonu u karijeri, osvojivši svoj treći prsten. Nakon dva naslova s Warriorsima, sada je postao prvak i s Raptorsima…

Ponekad trebate biti rođeni pod sretnom zvijezdom, a pod jednom je stigao i Patrick McCaw. U noći drafta 2016. godine, birali su ga Milwaukee Bucksi kao 38. izbor i odmah istu večer razmijenili u Golden State Warriorse. U sljedeće dvije sezone, McCaw je osvojio dva naslova prvaka.

Nakon što je bio slobodan igrač gotovo šest mjeseci, 30. prosinca potpisali su ga Cleveland Cavaliersi, ali već tjedan dana kasnije i oni su ga otpustili. 10. siječnja stigli su Toronto Raptorsi koji svoju “priliku” nisu propustili.

U kompletnom doigravanju nastupio je u 11 utakmica. U finalu je ubacio tri poena, odigrao tek 12 minuta, a u šestoj utakmici nije niti ulazio. Međutim, u knjigama prvaka piše se i njemu prsten, ukupno treći, u trećoj sezoni otkako je u NBA ligi.

Tako je postao prvi igrač s tri uzastopna naslova prvaka još otkad s Kobe Bryant i Shaquille O’Neal vodili Lakerse od 2000. do 2002. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE