Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

CP3: “Nemojte sumnjati u to, ja sam došao u Phoenix zbog njega”

Činjenica kako nije izabran u originalnu postavu All-Star momčadi je mnoge zapanjila, no na kraju je superstar Phoenix Sunsa Devin Booker ipak izabran kao zamjena za Anthonyja Davisa, koji zbog ozljede neće moći igrati. Uzimajući u obzir sve što je radio u dresu Sunsa i način na koji je “zapalio” NBA ligu je dovoljan razlog i stvarno nema sumnje kako on pripada u All-Star momčad.

To je realno bio znak velikog nepoštovanja i on se vjerojatno nije osjećao dobro zbog toga, ali Chris Paul, njegov suigrač, se pobrinuo da podsjeti svog mladog suigrača koliko je on zapravo poseban, podsjetivši Bookera da je on razlog što je uopće došao u Phoenix.

“Jedina istina je da sam ovdje došao zbog Booka. Znate što mislim? Nemojte sumnjati u to, ja sam došao u Phoenix zbog njega. “

Booker je glavni razlog zbog kojeg su Sunsi postali relevantna momčad na Zapadu. Booker je postao superstar NBA lige, a na njegov raskoš talenta obraćaju pažnju igrači, navijači i mediji.

Ove sezone Booker postiže prosječno 24,7 poena, uz 4,3 asistencije i 3,8 skokova po utakmici uz šut od 50,1%. On i CP3 odveli su Sunse do skora 20-10 te su izjednačeni kao treći najbolji u zapadnoj konferenciji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE