Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Crabbe na meti nekoliko ekipa

Kao što je poznato jedan od mnogih slobodnih igrača ovog ljeta postaje i još uvijek igrač Portland Trail Blazersa Allen Crabbe.

Pošto je on zaštićeni slobodni igrač Portland ima pravo prvokupa, tj. Portland svaku ponudu za njega može izjednačiti i tako zadrži Crabbea u svojim redovima.

Allena je na draftu 2013. godine izabrao Cleveland kao 31. izbor, ali ga je još dok je draft trajao, poslao u Portland u zamjenu za dva buduća izbora druge runde drafta 2015. i 2016.

S obzirom na to da je svake sezone pokazao zavidan napredak i da je ove godine bio jedan od ključnih igrača Portlanda s klupe, šteta bi bilo da s Portlandom ne produži ugovor na više godina i nastavi svoj napredak. Ono što je poznato je da Portland ima veliki prostor na salary capu te svakako može ponuditi zadovoljavajući ugovor za ovog beka šutera. Svakako, ponuda od ostalih momčadi neće nedostajati. Momčadi Brooklyn Netsa, Sacramento Kingsa, New Orleans Pelicansa i Philadelphia Sixersa su izrazile želju da se susretnu s njegovim agentima i pokušaju privoliti Crabbea da potpiše za njih. Uskoro ćemo vidjeti gdje će na kraju on i završiti.

U sezoni iza nas, Allen je postizao u prosjeku 10,3 koša, 2,7 skoka, 1,2 asistencije i 0,8 ukradenih lopti po utakmici.Cr

Latest Posts

NE PROPUSTITE