Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Craigu Sageru se vratila leukemija, ostalo mu 3 do 6 mjeseci života

Tužne vijesti stižu nam iz Sjedinjenih Američkih Država. Craigu Sageru, jednom od najpoznatijih NBA novinara, po treći je put dijagnosticirana leukemija.

Sager je za HBO izjavio da su mu liječnici potvrdili da se bolest vratila te da mu je preostalo još 3 do 6 mjeseci života: „Već sam imao dvije transplantacije koštane srži, a jako rijetko čovjek doživi treću. Moram ostati snažan u ovim trenucima i boriti se protiv toga. Ne želim živjeti još 3 do 6 mjeseci, želim živjeti još 5 godina. Borit ću se do kraja, imam još puno toga za učiniti.“

64-godišnjem Sageru leukemija je prvi put dijagnosticirana u travnju 2014. godine. Nakon što se oporavio od bolesti, ona se drugi put vratila prije ravno godinu dana zbog čega je propustio izvještavati s prošlogodišnjeg doigravanja. Nažalost, ovog tjedna bolest se opet vratila.

Craig Sager već dugo godina uveseljava vjerne pratioce najjače košarkaške lige na svijetu svojim uključivanjima uz aut-liniju NBA parketa, sjajnim intervjuima i svojim pošalicama, dok je gledateljima vrlo vjerojatno najprepoznatljiviji po svojim ludim i šarenim odjevnim kombinacijama.

Želimo brz oporavak čovjeku koji je ostavio dubok trag svim ljubiteljima NBA košarke bez kojega liga jednostavno ne bi bila ista.

Latest Posts

NE PROPUSTITE