Saturday, December 2, 2023

ZADNJE OBJAVE

Crawford na meti Bobcatsa

Nekada najbolji šesti igraè NBA lige Jamal Crawford na meti je Charlotte Bobcatsa. Navodno je za usluge ovog sjajnog šutera i trenutno èlana Portland Trail Blazersa momèad u vlasništvu Michaela Jordana spremna ponuditi D.J. Augustina .

Augustin sjajan je mladi razigravaè koji ove godine nije dobio pravu priliku najviše zbog isto tako odliènog Kembe Walkera koji je startni razigravaè Bobcatsa. Walker je 9. pick prošlogodišnjeg drafta te sigurno jedan od igraèa na kojem æe Bobcatsi temeljiti svoju buduænost. Zbog te èinjenice Bobcatsi bi se mogli odreæi Augustina koji im je ipak višak u trenutnom rosteru.

S druge strane Trail Blazersi su jedno od neugodnih iznenaðenja ove sezone. Za loše igre u velikoj mjeri odgovoran je i Raymond Felton, trenutno prvi razigravaè koji je u veoma lošoj formi. Zbog njegovih loših predstava Trail Blazersi su u potrazi za novim i boljim igraèem na poziciji Feltona i Augustin se èini kao odlièno rješenje.

Ovaj trade bi sigurno bio dobro rješenje za obje ekipe. Bobcatsi bi dobili odliènog šutera, ali isto tako i igraèa koji bi im mogao osloboditi dodatnih 5 milijuna dolara ako ne iskoristi opciju za produženje ugovora na ljeto što je itekako izvjesno. S druge strane Trail Blazersi bi s Augustinom riješili poziciju razigravaèa te jaèi ušli u nastavak sezone i borbu za doigravanje.

Bobcatsi i Trail Blazersi imaju još tri dana da se dogovore oko eventualne razmjene koja bi za obje ekipe imala veliki znaèaj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE