Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cuban: All-Star vikend bit æe tulum stoljeæa

Mark Cuban, 51-godišnji vlasnik NBA momèadi Dallas Mavericksa, najavljuje da æe skorašnji NBA All-Star vikend u Dallasu uvelike nadmašiti velièinu Super Bowl.

Novi stadion Dallas Cowboysa (momèadi amerièkog nogometa) u Arlingtonu bit æe domaæin košarkaške All-Star utakmice 2010. godine. Utakmica æe se odigrati 14. veljaèe 2010. godine, a oèekuje se da æe je pratiti više od 80.000 gledatelja, što æe biti najveæa posjeta ikada na jednoj košarkaškoj utakmici.

Dvoboj rookieja, te natjecanja u tricama i zakucavanjima, bit æe održani dan ranije u American Airlines Centru, domu Dallas Mavericsa. Bit æe to prvi put nakon 1989. godine (Houston) da se utakmica rookieja i All-Star utakmica igraju na dvije razlièite lokacije.

Ako je suditi po rijeèima Marca Cubana, NBA All-Star vikend trebao bi biti dogaðaj koji æe Amerikanci dugo pamtiti…

” To bi doslovno mogao biti najveæi ”party” vikend u povijesti SAD-a! Toliko æe to veliki dogaðaj biti. Gledajuæi iz televizijske perspektive, Super Bowl je najveæi dogaðaj godine. Ali, po posjeæenosti i ”tulumarenju”, All-Star vikend uèinit da Super Bowl izgleda kao bar-mizva (ceremonij religiozne punoljetnosti židovskih djeèaka s 13 godina, op.a.)” izjavio je Cuban za The Dallas Morning News.

Dallas je posljednji put bio domaæin NBA All-Star utakmice 1986. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE