Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cuban: Miami je najbolja momèad u ligi

Prilikom prošlotjednog gostovanja Mavericksa u San Antoniju, trener Spursa Gregg Popovich je izjavio da su Mavsi trenutno najbolja momèad u ligi. Toj izjavi je teško proturjeèiti, ako znamo da su Mavsi sinoæ protiv Netsa ostvarili11 pobjedu u nizu.

Prije sinoæne utakmice, to pitanje je postavljeno i vlasniku Mavericksa, Marku Cubanu. Iako mu je momèad u najboljoj formi, te se sa Spursima bore za prvu poziciju u ligi, Cuban je pitanje iznenaðujuæe izjavio: “Miami je trenutno najbolja momèad u ligi.”

Poznavajuæi Cubana, njegov odgovor je vrlo vjerojatno bio sarkastièan, ako se uzme u obzir da je njegov klub svoje jedino finale izgubio baš od momèadi Heata (po njemu na sporan naèin), a Cuban je bio jedan od onih koji su od poèetka dosta negativno govorili o LeBronu i “super prijateljima.”

Iako je momèad Heat pobijedila zadnjih 6 susreta, teško je reæi da su sa omjerom od 15 pobjeda i 8 poraza oni trenutno najbolja momèad, a momèad iz Dallasa æe 20.12 imati priliku da ih pobijede i po drugi put ove sezone. Mark Cuban bi vjerojatno bio najsretniji kad bi se te dvije momèadi ponovno srele u velikom finalu, i da njegova momèad ovaj put izaðe kao pobjednik.

Latest Posts

NE PROPUSTITE