Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cuban: Nikada nisam niti pomislio na razmjenu Nowitzkoga

U NBA krugovima se u posljednje vrijeme dosta piše o tome da je Dallas spreman na trade u kojem bi mijenjao svog najboljeg igrača, Nijemca Dirka Nowitzkoga.

Zbog operacije koljena, Nowitzki je propustio prvih 27 utakmica u novoj sezoni, a još uvijek se privikava na igru, te ne doprinosi momčadi kao što je to radio u svim ranijim godinama, pa tako i prije dvije godine kada je vodio ovu momčad do NBA naslova.

Dallas je trenutačno tek 12. momčad na ljestvici Zapadne konferencije s omjerom 15-23, te je doigravanje prilično daleko. Novinari stalno napominju da su promjene potrebne klubu da se vrati na pobjedničke staze, a u tom smislu mnogi misle da klub ozbiljno razmišlja o promjeni, pa čak i kad je Nowitzki u pitanju.

“Želim svoju karijeru okončati u Dallasu. No, istovremeno želim igrati za naslov prvaka. Nije mi u prirodi da se zadovoljavam prosječnim rezultatima”, rekao je nedavno Nowitzki.

Nowitzki, dakle, ne razmišlja o odlasku, a na istom je tragu vlasnik Mark Cuban koji je klub preuzeo 2000. godine, te od tada Dallas nikada nije gore startao u sezonu nego li je sada slučaj.

-“Nadam se da je Dirk sretan i dalje kod nas. Nadam se. Inače, rekao sam mu da ga nećemo mijenjati. Nikada nisam pomislio na to”, rekao je Cuban.

Latest Posts

NE PROPUSTITE