Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cuban odgovorio na Artestov upit

Zašto vlasnik Dallas Mavericksa, Marc Cuban, smatra da Ron Artest neæe htjeti dodati loptu Kobeu Bryantu, te da æe biti smetnja Lakersima u obrani naslova prvaka, neka su od pitanja na koja je Artest želio dobiti odgovor. I dobio ga je.

“Želim ga pitati u koju bih se momèad ja uklopio? Koja bi mi momèad najbolje odgovarala? Možda ne bih trebao biti u NBA ligi? Možda ga vi to možete pitati,” rekao je Artest.

Cuban je nedavno izjavio kako mu je drago vidjeti Artesta u protivnièkoj momèadi iz zapadne konferencije jer uvijek postoji moguænost da æe Artestova hirovita narav preuzeti kontrolu nad njime i prouzrokovati probleme za momèad.

“Povijest se ponavlja,” rekao je Cuban. “Nisam rekao ništa na što vi takoðer niste pomislili, zar ne? To je jednostavno rizik. Svaka momèad se mora nositi sa kemijom momèadi i utjecajem kemije na momèad. Normalno, pokušati æe te umanjiti taj utjecan. Ron je nevjerojatno talentiran igraè, on je odlièan momak. Nisam ga upoznao, ali naèin na koji se nosio s time je fenomenalan. Svaka mu èast na tome. Ali to su èinjenice.”

Dakle, koja momèad bi bila najbolja za Artesta prema Cubanu? “Nisam upoznat sa kulturom svih momèadi, pa neznam gdje bi on najbolje odgovarao… Možda Detroit?”

U Detroitu je 19. studenog 2004. godine došlo do poznate tuènjave izmeðu igraèa Pistonsa i Indiana Pacersa, za koje je tada igrao Artest. Nakon incidenta u kojem je Artest krenuo u obraèun sa jednim navijaèem, suspendiran je na 73 utakmice, što je najdulja suspenzija uzrokovana tuènjavom u povijesti NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE