Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cuban razoèaran Kiddom ne želi umirovit njegov dres

Ponajbolji razigravaè NBA lige u proteklih petnaestak godina Jason Kidd odluèio je ovo ljeto potpisati ugovor s New York Knicksima, što se nije svidjelo ekscentriènom vlasniku Dallas Mavericksa, Marku Cubanu.

Kidd je kao slobodan igraè odluèio potpisati trogodišnji ugovor za Knickse, iako su mu Mavericksi nudili slièan ugovor. Tako on nakon pet godina napušta Mavse, a najradije æe pamtit osvojen naslov, njegov prvi u karijeri, 2011. godine. Iako je kao slobodan igraè mogao birati gdje æe nastaviti karijeru, to je pogodilo Cubana.

“Bio sam i više nego uznemiren”, isprièao je Cuban za jednu radio postaju. “Mislio sam da æe se vratiti u Dallas, bio sam zaista ljut.”

Kasnije je dodao i kako “nema šanse” da Dallas umirovi Kiddov dres zbog naèina kako ih je napustio.

“On je odrastao èovjek i može raditi što hoæe. Ali nije u redu da tako brzo mijenja svoje mišljenje. Siguran sam da æu i ja prijeæi preko toga u naredno vrijeme, ali za sada sigurno ne bih stavio njegov dres pod svod dvorane. Kidd je dobra osoba, ali neæemo umiroviti dres igraèa koji je odluèio da više ne želi biti s nama.”

Kidd je u Dallasu proveo svoje prve dvije sezone karijere, kao i prethodnih pet sezona. Iako su to vremena kada nije bio u najboljim godinama svoje karijere, ipak je imao velik utjecaj na momèad Mavericksa, posebno što su Mavsi s njime na kormilu osvojili svoj jedini naslov prvaka, tako da ne bi trebalo iznenaditi ako Cuban promjeni svoje mišljenje i ipak umirovi dres Kidda nakon što on okonèa svoju karijeru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE