Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Curry vodeći u glasovanju za All-Star, izabrane startne petorke

U televizijskom programu TNT sinoć smo doznali startere za nadolazeću All–Star utakmicu koja će se 15. veljače održati u legendarnom Madison Square Gardenu.

Razigravač Golden State Warriorsa Stephen Curry dobio je najviše glasova navijača (1,513,324), dok je drugi ostao igrač Cleveland Cavaliersa LeBron James (1,470,483).

Starteri koji će predstavljati konferenciju Istok: John Wall (Washington Wizards), Kyle Lowry (Toronto Raptors), LeBron James (Cleveland Cavaliers), Carmelo Anthony (New York Knicks), Pau Gasol (Chicago Bulls).

Starteri koji će predstavljati konferenciju Zapad: Stephen Curry (Golden State Warriors), Kobe Bryant (zbog ozljede ramena gotovo sigurno neće nastupiti tako da će njegovo mjesto zauzeti James Harden iz Houston Rocketsa), Blake Griffin (Los Angeles Clippers), Anthony Davis (New Orleans Pelicans), Marc Gasol (Memphis Grizzlies).

S obzirom na to da su na mjesto startera izabrana oba brata Gasol, ovo će biti prvi put u povijesti da na istoj All-Star utakmici startaju dva brata. Sedam rezervnih igrača za svaku konferenciju će izabrati svi pomoćni treneri lige koji će glasati samo za igrače iz svoje konferencije (dva beka, tri unutarnja igrača i dva igrača nevezano za poziciju).

Mike Budenholzer iz Atlanta Hawksa i Steve Kerr iz Golden State Warriorsa biti će glavni treneri za Istok i Zapad jer su već osigurali prva mjesta konferencije prije završnog roka (1. veljače).

Latest Posts

NE PROPUSTITE