Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Curry: Vraćam se jači

Sinoć je odigrana posljednja utakmica NBA sezone. Cavsi su dohvatili naslova, ali nikako se ne možemo oteti dojmu da je Stephen Curry odigrao daleko od MVP razine. Cijelo doigravanje je nekako, mehanički rečeno „kašljucao“, bilo je jedan korak naprijed jedan nazad. U početku su ljudi imali izgovor u vidu ozlijede zadobivene protiv Houstona, govorilo se da osjeća bol dok puca, ali igre u finalu također nisu bile sjajne.

1-6 za tri poena u zadnjoj četvrtini sedme utakmice finala, par nerezonskih šuteva, loša ako ne i katastrofalna obrana, to nije rang NAJKORISNIJEG igrača lige.

Ali Curry nikada nije imao izgovore. Tako je bilo i ovaj puta.

„ Neće biti nikakve operacije ni ičega ovo ljeto. Trebam ostati zdrav, ali nemam nikakav izgovor za ono što se događalo na terenu. Bio sam uvijek spreman igrati, imao sam loše i dobre utakmice. To je tako. Znam samo da ću se vratiti jači i bolji iduće sezone. Imam tri mjeseca priprema za iduću sezonu. I ne, neću se ozlijediti slaveći večeras. To je sve što mogu reći.“

Kada sve zbrojimo i oduzmemo ovo je za njega i Warriorse bila odlična sezona, ostat će velikim slovima zapisani  u povijesti ali opet ostaje okus gorčine nakon poraza u finalu. Pogodio je 402 trice u sezoni ali je pomalo ostao u sjeni LeBrona Jamesa koji je eksplodirao u najvažnijem dijelu sezone.

Sve u svemu,ne znamo je li boljelo ili nije to on jedini zna, al smo prilično sigurni da nismo vidjeli sve od jedinog jednoglasno izglasanog MVP-a u povijesti NBA lige

Latest Posts

NE PROPUSTITE