Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Curry zbog ozljede izvan stroja nekoliko tjedana

Stephen Curry je na utakmici protiv New Orleans Pelicansa pretrpio nezgodnu povredu gležnja, a ozlijedio se pred sami kraj utakmice. Prvaci NBA lige su objavili kako njihov kapetan i jedan od najboljih igrača mora pauzirati najmanje dva tjedna.

“Ozlijedio sam gležanj.”, rekao je Curry nakon utakmice. “Nije mi se to dogodilo već neko vrijeme, vidjet ćemo kako će se stvari razvijati.”, rekao je dvostruki MVP lige.

Curry je dvoranu napustio na štakama, uz obučenu zaštitnu čizmu, a sreća za momčad iz Kalifornije je da je rendgenski snimak pokazao da strukturna oštećenja nisu pronađena.

Curry se ozlijedio u posljednjoj minuti igre, kada je pokušao ukrasti loptu igraču Pelicansa E’Twaunu Mooreu.

“To je bio glup potez.”, rekao je Curry. “Htio sam ukrasti loptu, no stao sam na E’Twaunovu nogu, te sad osjećam malu bol.”

Suigrač Klay Thompson je dao izjavu o Curryjevoj ozljedi:

“On ne mora žuriti ništa.”, rekao je Thompson o Curryjevu povratku. “Dugo nije imao problema s gležnjem, pa bi trebao pustiti da to zacijeli i da se vrati na parket kad se bude osjećao 100 posto spreman.”

Sljedeću utakmicu Warriorsi igraju tijekom noći sa srijede na četvrtak, kada gostuju u Curryjevom rodnom gradu Charlotteu. Curry je inače ove sezone odigrao 23 utakmice, u kojima je ostvario odlične prosjeke od 26,3 poena, 5,1 skokova te 6,6 asistencija u odigranih 32,6 minuta po utakmici.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE