Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cuttino Mobley se želi vratiti u NBA

Bivši bek-šuter Cuttino Mobley ovh je dana izrazio želju za povratkom na NBA parkete, nakon što je posljednje dvije sezone pauzirao zbog zdravstvenih komplikacija.

On je 10. prosinca 2008. godine objavio da se ne može nastaviti baviti profesionalnom košarkom, a da pritom ne stavi u pitanje svoje zdravlje i život. Doktori su Mobleyu tada savjetovali da je nastavak karijere preveliki rizik zbog njegovih problema sa srcem.

Mobley, koji je u 35. godini života sada kaže da je uvjeren da mu je sa srcem sve u redu i spreman je podvrgnuti se svim zdravstvenim pregledima koje bi pred njega stavile zainteresirane ekipe.

Samo se želim vratiti i na neki naèin pomoæi ekipi 10, 15 minuta po utakmici ako je to moguæe. I ako oni budu htjeli da me pregledaju tri ili èetiri razlièita doktora i ako bude trebalo neko vrijeme da uðem u proces treninga, ja sam za. Samo želim pokazati ljudima da se ne trebaju plašiti da bi mi se nešto moglo dogoditi.

Mnogi ljudi pitaju zašto želim igrati, i kažu da ih je strah za mene. Ali ne, strah ih je za njih same. Nije ih strah za mene. Vjerujte mi, ja sam dobro – kaže Mobley.

Mobley u NBA ligi ima iskustvo od 11 godina, izabran je u draftu 1998. godine kao 41. pick. U karijeri je igrao u Houstonu, Orlandu, Sacramentu te ekipi Clippersa, za koju je zadnju igrao. U studenom 2008. prešao je u New York, ali upravo zbog zdravstvenih problema za njih nije odigrao niti jednu utakmicu. S obzirom na tek 41. pick na draftu, Mobley je kroz karijeru imao dobru statistiku od 16 koševa, 4 skoka i 2.7 asistencija po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE