Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dallas i Charlotte potpisali nove igrače

 

NBA momčadi nastavljaju s potpisivanjem igrača, te polako svaka ekipa dobiva sliku, kako će izgledati u nadolazećoj sezoni.

Dallas Mavericksi su potpisali Jonathana Gibsona, 28-godišnjeg razigravača, koji se na draft prijavio 2010. godine, ali nije bio izabran, te je do ovog potpisa igrao po Europi, te u Kini.

Prošlu sezonu je igrao u kineskoj ligi, odnosno u Qingdao Double Star Eaglesima, gdje je ostvarivao u prosjeku, 42 poena, 6,7 skokova, 5,1 dodavanja, 2,1 ukradene lopte, 47 FG%, za 41 minutu.

Gibson je odigrao četiri utakmice za Mavse u Las Vegasu, te je ostvario sljedeće brojke u prosjeku, 20 poena, 3,8 skokova, 1,5 dodavanje, 1,8 ukradenu loptu, 54 FG%, za nešto manje od 27 minuta.

Gibson je potpisao ugovor u trajanju od tri godine, ali vrijednost ugovora nije poznata.

S druge strane, Charlotte Hornetsi su potpisali krilnog centra, Christiana Wooda, koji je prošle godine bio među prijavljenim igračima za draft, ali također nije bio izabran.

Igrao je prošle godine u NBA ligi, za Philadelphia 76erse, ali samo do siječnja 2016. godine, kada su ga otpustili.

U svojoj kratkoj NBA karijeri je odigrao svega 17 utakmica, te u prosjeku ostvarivao sljedeće brojke, 3,6 poena, 2,2 skoka, 42 FG%, za nešto više od 8 minuta.

Wood je potpisao dvogodišnji ugovor, ali mu je druga godina ugovora team option. Također nije poznata vrijednost ugovora.

Latest Posts

NE PROPUSTITE