Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dallas, nova destinacija Jordana?

Pisali smo već o DeAndre Jordanu koji bira između pet ekipa, a izgleda da je favorit za ovog sjajnog two-way igrača Dallas. Mark Cuban želi s Mavsima osvojiti još jednu titulu, a Jordan bi bio korak u pravom smjeru, uz Chandlera Parsonsa koji se specijalizirao za regrutiranje igrača u klubu u kojem igra. Kako se sada čini, Dallas je u skoro svakoj većoj priči u NBA ligi i žele da potpišu što više vrhunskih igrača, s obzirom na to da dva odlična igrača napuštaju roster – Monta Ellis i naravno Rajon Rondo koji se nije najbolje snašao u Mavsima.

Što se samog Jordana tiče, očekuje se da će osim s Mavsima, on održati razgovore s Knicksima, Lakersima i Bucksima, mada ovi zadnji nemaju neke ogromne šanse. Parsons (uspješno je doveo Dwighta Howarda u Rocketse, imaju istog agenta) je već dva puta posjetio Jordana u pokušaju da ga „odvoji“ od Clippersa i dovuče u Texas, a osim prijateljstva ova dva igrača spaja i zajednički agent Dan Fegan, kojeg smo spominjali kao agenta DeMarcusa Cousinsa za kojeg se još ne zna da li ostaje u Sacramentu. Iako se za njegov potpis bori pet timova, njegova odluka će biti između Dallasa i Clippersa.

Mavericksi su također na listi timova koji će dobiti šansu da dovedu LaMarcusa Aldridgea koji je navodno već najavio upravi Portlanda da neće potpisati ugovor s njima – iako mu oni mogu ponuditi godinu i $30 milijuna više. Ta lista nije duga, radi se o tri ekipe ali među te tri ekipe navodno Mavericksi imaju najmanje šanse. Spursi predvode tu listu, a Lakersi koji su tek nedavno ušli u utrku za potpis Aldridgea već sada imaju više šanse da dovedu zvijezdu Portlanda.

Ako ne dovedu Jordana ili LaMarcusa, ostaje kao treća opcija Tyson Chandler koji je počeo sezonu u New Yorku, ali je završio u Dallasu. Istekao mu je ugovor i ako propadnu prva dva plana, Mavsi će ga vjerovatno potpisati. Kao komentar na to da je treća opcija matičnom klubu, rekao je: „Ne uzimam ove stvari k srcu, jer to je biznis. Na kraju krajeva, ja to sve shvaćam. Franšiza mora raditi najbolje za sebe. Još uvijek mislim da mogu igrati, i mogu još mnogo dati. Ali na kraju, ja ću napraviti najbolju odluku za sebe i svoju familiju, a uprava najbolju odluku za organizaciju.“

                

Latest Posts

NE PROPUSTITE