Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dallas pokušava dovesti Hibberta

Dallas Mavericksi su se dali u potragu za èovjekom koji æe biti u stanju zagospodariti reketom. Poznato je kako im je prva opcija centar Orlanda Dwight Howard, no u posljednje vrijeme se sve èešæe spominje i drugi scenarij, toènije druga opcija, igraè Indiane Roy Hibbert.

Hibbert je zaštiæeni slobodni igraè ovoga ljeta, što znaèi da može primati ponude drugih klubova, no jednako tako njegov trenutni klub može izjednaèiti bilo koju drugu ponudu, te ga na taj naèin zadržati.

Bitna je stavka ta koliko je vlasnik Mavsa,  Mark Cuban,  spreman izdvojiti za ponajboljeg centra lige,  buduæi da se prièa kako Pacersi planiraju stati na 12 do13 milijuna po sezoni. Hibbert je bitan i pri pokušaju dovoðenja još jedne velike zvijezde, Derona Williamsa, koji je ovoga ljeta nezaštiæen slobodan igraè, te bi mu igra u klubu koji pretendira za naslov prvaka  bila vrlo privlaèna.

Dallas se cijelu prošlu sezonu muèio zbog odlaska stožernog igraèa pod obruèima, Tysona Chandlera, a u doigravanju su ispali veæ u prvom krugu, “metlom” (èetiri poraza bez pobjede, op.a.) od Oklahome.

Hibbert je startao u 65 utakmica ove sezone, te knjižio u prosjeku 12,8 koševa uz 8,8 skokova, a odigrao je i svoju prvu All-Star utakmicu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE