Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dallas potpisao Cartera i Westa

Aktualni prvaci NBA lige Dallas Mavericksi potpisali su i službeno dva nova pojaèanja. Nakon Lamara Odoma, u redove Mavsa stigli su Vince Carter (34) i Delonte West (28).

Netom nakon što su se u Phoenix Sunsima Carteru zahvalili na uslugama, reagirali su iz Dallasa i potpisali šutera-veterana na tri godine, uz plaæu od tri milijuna dolara u prvoj godini ugovora. U redovima Mavericksa osmerostruki All-Star košarkaš tako æe se prikljuèiti nekadašnjem suigraèu iz New Jerseyja Jasonu Kiddu.

Carter je u karijeri na prosjeku od 22,2 koša, 5,2 skoka i 4 asistencije po susretu. Najboljem rookieju iz 1999. godine Dallas æe biti peti razlièiti klub u karijeri nakon Toronta, New Jerseyja, Orlanda i Phoenixa. NBA prsten je ono što mu nedostaje kao kruna karijere, a upravo æe to pokušati ostvariti u Mavericksima.

Delonte West u Dallas stiže iz Bostona, a potpisao je jednogodišnji ugovor. Ovaj 191 centimetara visoki playmaker u karijeri je na prosjeku od 9,7 koševa i 3,6 asistencija, a prošle je sezone skupio tek 24 utakmice uz prosjek od 5,6 koševa i 2,7 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE