Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dallas potpisao ugovor s Pavloviæem

Veæi dio aktualne sezone su košarkaši Dallasa odraðivali na sjajan naèin, ali u svemu ih je zaustavila ozljeda koljena najboljeg strijelca i igraèa, Nijemca Dirka Nowitzkoga.

U posljednjih sedam utakmica Nowitzki nije nastupao, a Dallas je u tom razdoblju ostvario negativan omjer (3-4). Nijemac æe se uskoro vratiti na parket, ali je loša vijest za Dallas što se ozlijedio i bek-šuter Caron Butler (koji može igrati i nisko krilo), a njega, pak, neæe biti u momèadi do kraja sezone.

Takva situacija je nagnala èelnike Dallasa da pronaðu kratkotrajno rješenje i našli su ga u 27-godišnjem srpskom košarkašu Aleksandru Pavloviæu, inaèe roðenom u Crnoj Gori.

Za Amerikance popularni Sasha je tijekom NBA karijere igrao u Utahu, Clevelandu (tamo je bio od 2004. do 2009. godine) i Minnesoti, gdje je bio prošle sezone, no klub s njim nije obnovio ugovor. Tako je trenutaèno ovaj 200 centimetara visoki igraè slobodan i Dallas æe s njim pokušati kratkotrajno pokrpati rupe, a ako zadovolji možda i produlje meðusobnu ljubav.

Latest Posts

NE PROPUSTITE