Wednesday, December 7, 2022

ZADNJE OBJAVE

Damian Lillard: Blazersi u šest

Glavni igrač Portland Trail Blazersa, Damian Lillard rekao je za ESPN kako Blazersi mogu iznenaditi Golden State Warriorse u šest utakmica prve runde.

- Advertisement -

Pitali su me šest ili sedam i ja sam rekao šest. Rekao sam to laka srca“, izjavio je Lillard za ESPN. “Ali ja stvarno vjerujem kako mi možemo pobijediti u ovoj seriji.”

Blazersi imaju drugi najbolji omjer u ligi 17-6, od 1. ožujka, Lillard je igrao na MVP razini, C.J. McCollum je također napredovao, a sjajno se uklopio i Jusuf Nurkić koji je došao iz Denver Nuggetsa.

To je glavni razlog zašto Lillard vjeruje da se mogu natjecati sa svakim.

- Advertisement -

Imam puno poštovanja za Warriorse. Igramo sada svoju najbolju košarku i to je ono što nam daje samopouzdanja“, izjavio je optimistični Lillard za ESPN.

Prva utakmica se igra u nedjelju u Oracle Areni.

Portland je završio sezonu s omjerom 41-41, dok su Warriorsi imali omjer 67-15. Pet puta je osma momčad uspjela iznenaditi prvu momčad. Zadnji put su to bili baš Warriorsi koji su 2007. kada su imali omjer 42-40, uspjeli pobijediti prvu momčad Dallas Maverickse 67-15.

Ove sezone su Warriorsi i Blazersi igrali četiri puta i Warriorsi su lagano slavili sva četiri puta. Momčadi su zadnji put igrale u siječnju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE