Wednesday, April 17, 2024

ZADNJE OBJAVE

Damian Lillard o stvaranju super momčadi

Playmaker Portland Trail Blazersa, Damian Lillard ne želi se priključiti super momčadi, čak ne želi igrati u super momčadi iz svog rodnog grada, Oaklanda. Jedan navijač je na Twitteru upitao Lillarda bi li mijenjao momčadi, on mu je odlučno odgovorio „nema šanse“.

Prije nego što pretvorimo Lillarda u heroja a Kevina Duranta ili Dwyanea Wadea u zločince, prvo pokušajmo razumjeti glavne razlike između ovih situacija. Durant je potpisao s Golden State Warriorsima kao slobodan igrač, nakon što je proveo devet godina s Oklahomom, dok je Wade potpisao s Bullsima nakon 13 godina u Miamiju. Lillard ulazi u svoju petu sezonu i pod ugovorom je sve 2021.

Naravno da Lillard nema planove da ode iz Portlanda. Momčad je napravljena oko njega prošlo ljeto, i on je igrač koji predstavlja organizaciju. Nikad nije sugerirao nešto osim da je u potpunosti fokusiran na Blazerse.

Kada su Durant i Wade bili u njegovim godinama i oni su sami osjećali tako. No s vremenom, stvari se mijenjaju i nitko ne zna kako će se Lillard osjećati za pet ili 10 godina od sada.

Lillard nije imao potrebe odgovoriti na tweet, ali je na neki način dobro što je to uradio. Želi dati do znanja navijačima u Portlandu da njegov cilj pobijediti tu. S obzirom na to da iduće sezone počinje njegov novi ugovor koji traje do 2021., nije bilo nikakvog rizika u ovakvom odgovoru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE