Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Damir Mulaomerović:”Priča oko Hezonje je prenapuhana, Mario je sjajan dečko i igrač”

Bivši proslavljeni hrvatski košarkaš i sadašnji pomoćnik izbornika Veljka Mršića u reprezentaciji Hrvatske, ali i glavni trener tuzlanske Slobode Damir Mulaomerović bio je gost Sportklub podcasta. Jedna od brojnih tema bila je i ona o Mariju Hezonju, „bad boyu“ hrvatske košarke. Iako je Veljko Mršić rekao da Hezonja neće zaigrati za Hrvatsku dok je on izbornik, Mulaomerović je ustvrdio kako su medijski natpisi prenapuhani te da voli Dubrovčanina.

”Ja o njemu imam jako dobro mišljenje, znam ga još otkad je sa 15 godina stigao iz Dubrovnika. Ovo sve po medijima je malo prenapuhano, nije on takav dečko, ja ga znam, on je sjajan i veći je kapacitet za 300% nego što trenutno daje. Imao je nesreću što je odlazio u klubove kod trenera koji su ga stavljali na poziciju četiri, a ne na tri. Napadački može puno više i nadam se da će njegove mogućnosti napokon netko prepoznati. Njegova velika mana je komunikacija koju on nema i ljudi nemaju priliku upoznati njegovu dobru stranu. Ja ga stvarno volim, možda i previše, vjerujem u njega i nikad od njega ne bih odustao, ali on bi morao napraviti taj prvi korak. Dosta je vremena prošlo, godine brzo prolaze, treba mu prilika jer radi se o sjajnom momku sjajnih fizičkih predispozicija i siguran sam da on nije zaboravio igrati košarku. Kad bi Mario našao pravi klub i trenera gdje može pokazati sve što zna, ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu.” – rekao je Mula.

17.08.2016., Rio de Janeiro – Olimpijske igre Rio 2016. Kosarkaska utakmica, cetvrtfinale Hrvatska – Srbija. Mario Hezonja. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Latest Posts

NE PROPUSTITE