Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dampier blizu dolaska u Miami Heat

Nakon ozljede Udonisa Haslema koja æe ga sa terena udaljiti do veljaèe, iz Miami Heata su odluèili da im je najbolja opcija potpisati iskusnog centra Ericka Dampiera. Sredinom rujna on je veæ bio u planovima Miamija, ali sve je ostalo na špekulacijama.

Kasnije je Dampier bio još bliže Houstonu, ali ni to nije upalilo 35-godišnjem igraèu. Sada je sve izvjesnije da æe Dampier potpisati sa Miamijem te tako pokušati ojaèati njihovu centarsku liniju.

Osim Houstona i Miamija, Dampier je nakon otpusnice od Bobcatsa takoðer bio blizu ugovoru sa Milwaukeejem, Portlandom i Phoenixom. Prošle sezone je za Dallas imao uèinak od 6 koševa, 1.5 blokade i 7.3 skokova po utakmici. Prema amerièkim medijima, Dampier je dobio jednogodišnju ponudu od Heata za veteranski minimum, a potpis bi na ugovor mogao staviti danas, ako proðe kondicijske preglede.

Ukoliko Dampier dobije zeleno svijetlo za potpisivanje ugovora, Heat æe morati napraviti mjesta za njega jer u trenutnom rosteru imaju maksimalnih 15 igraèa. Magloire i Pittman su igraèi koji bi u tom sluèaju najvjerovatnije morali otiæi iz floridskog kluba.

“Postoji moguænost da æe nam trebati više skakaèke snage. Treba nam to i oèito trebamo velikog igraèa koji æe napraviti razliku i imati utjecaja pod košem. Razmotrit æemo takvu moguænost” izjavio je Pat Riley, što dodatno govori u prilog dolaska Ericka Dampiera u Miami.

Latest Posts

NE PROPUSTITE